- hirdetés -

Sokan, sokszor már biztos felették magukban a kérdést: ha nyernének a lottón, mire költenék a pénzt. Egy felmérés szerint a magyarok többsége ingatlant vásárolna, talán nem is egyet, hanem többet is. Messzire nem kell mennünk, városunkban is akadnak luxuslakások. Íme TOP 5-ös listánk.

A lista összeállítása a teljesség igénye nélkül, részben Magyarország vezető online ingatlan hirdetési portáljának, az ingatlan.com adatainak felhasználásával és a VITAK Ingatlan és Befektetés által adott információkra alapozva készült, az összeállításban segítségünkre volt Vincze Attila, a VITAK Ingatlan és Befektetés irodavezetője.

5. A lovassport szerelmeseinek

Listánk ötödik helyén egy 38 millió forint irányáron hirdetett lovastanya áll, mely igazi csemege a lovassport szerelmeseinek. Az Alsótanyáknál, a lovaspálya szomszédságában 2000-ben épített 1,5 hektáron fekvő lovastanya tornácos, paraszt stílusban épült, újszerű, mégis 100 évesnek kinéző ingatlan.

Forrás: ingatlan.com
Forrás: ingatlan.com

A főépület jelenleg családi ház, de kialakíthatók külön apartmanok. Az udvaron fedett kiülő és kemence van. Az udvarban 9 darab box-os istállót építettek, valamint fedett szalmatároló és további állattartásra alkalmas épületek és zárt terménytároló is a tanya tartozéka.

4. Ideális kisgyerekeseknek

A negyedik helyre egy 39 millió forint irányáron hirdetett Dózsa György utcai családi ház került, mely 2010-ben épült modern, amerikai stílusban.

Forrás: tulajdonos
Forrás: tulajdonos

A nagy nappali, étkező és konyha mellett 3 hálószoba van. A ház alapterülete garázzsal együtt 130 négyzetméter.

3. Többgenerációs

Kicsit ugrunk az árban, a harmadik helyre került Szent István utcai családi ház irányára ugyanis 43,99 millió forint.  5+1 szobás, 2 fürdőszobás, étkezős, 2 konyhás, 2 hatalmas garázzsal (egyik szerelőaknás) jó állapotban lévő, részben felújított családi ház.

Forrás: ingatlan.com
Forrás: ingatlan.com

Hasznosítható akár több generáció részére, vagy külön bejáratú adottsága miatt vendégházként is üzemelhet. A garázsokon kívül több kedvező méretekkel ellátott helyiség is helyet kapott a melléképületben.

2. Luxuskedvelőknek

Listánk második helyére egy 60 millió forintos irányárral hirdetett Zöldfa utcában található, magas igényeknek megfelelően kivitelezett, 2000 elején épült családi ház került. A földszinten három – teljesen különnyíló -, az emeleten két hálószoba található.

Forrás: ingatlan.com
Forrás: ingatlan.com

Tágas a fürdőszoba, jakuzzival és szaunával. A földszinten a konyha modern gépekkel és igényes kialakítású egyedi konyhaszekrénnyel ellátott. Tágas és világos nappali. A garázs két autónak ad otthont, a bejáró további 3-4 autó befogadására alkalmas. Igényes, nagy kert tartozik a házhoz.

1. Nagy helyigényűeknek

Képzeletbeli dobogónk legfelső fokára egy 69,9 millió forint irányáron hirdetett, a Könd utca és Kígyó utca sarkán lévő impozáns méretekkel rendelkező, két utcára nyíló és két külön egységből álló lakóház került.

Forrás: ingatlan.com
Forrás: ingatlan.com

Összesen 571 m2 alapterületű épületegyüttes, melyből az egyik rész 287 m2-es, tégla falazatú, 2000-ben műszakilag és esztétikailag is luxus szinten felújított, tetőteres. 5 + 3 fél szobás, 3 fürdőszobás, 2 konyhás, nagy terasszal, parkosított udvarral, zárt garázzsal, nyitott kocsibeállóval, fűthető fürdőmedencével és kemencével. A másik épület 284 m2-es, nagy pincével, jelenleg felújítás alatt áll.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.