- hirdetés -

Több mint 70 résztvevővel telt meg március 12-én a Lórántffy utcai Közösségi Ház. Itt tartotta a Rákóczitelepi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesülete a hagyományos nő- és férfinapot.
Az egyesület életét általában havonként színesíti egy-egy olyan esemény, mint a múlt szombati rendezvény. A rákóczitelepi nyugdíjasok az összejövetelen nemcsak a nőket és a férfiakat ünnepelték, hanem méltóképpen megemlékeztek március 15-éről is, melyhez illően többen kokárdát viseltek.
– Nemrégiben két új taggal bővült az egyesületünk, így most jelenleg 92 taggal működünk – nyilatkozta az OrosCafénak Kasza Béláné, az egyesület elnöke.

A résztvevők jó hangulatban töltötték el szombat estéjüket, melyet a remek társaság mellett a zene és a tánc biztosított számukra. Dávid Zoltán polgármester jóvoltából az ünnepeltek meglepetésben is részesültek: a nők rózsát, a férfiak pedig bort kaptak, melyet az egyesületi tagok nagy örömmel fogadtak.

Nem csak a 20 éveseké a világ, se a táncparkett (Fotó: Kecskeméti Krisztina)
Nem csak a 20 éveseké a világ, se a táncparkett (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Kasza Béláné az idei tervekbe, eseményekbe is beavatott minket:
– Ezek között szerepel, hogy „Papa-Mama–-Unoka” Napot fogunk tartani, ami nagyon jól szokott sikerülni. Nyáron a melegre való tekintettel egy kicsit lazítunk, majd lesz egy Kistérségi Juliálisunk Csanádapácán. Az év végéhez közeledve pedig megtartjuk az idősek napi rendezvényünket és a Mikulás napi ünnepséget is – ismertette az elnök, aki arról is beszámolt, hogy további céljuk még az internet bevezetése a közösségi ház épületébe.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.