- hirdetés -

A hölgyeket köszöntötték nőnap alkalmából a nyugdíjas egyesület férfi tagjai kedden, a Töhötöm utcai nyugdíjasházban. Zenés-verses műsor és apró figyelmesség is várta az ünnepelteket.

Az Orosházi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesülete március 8-án immár 22. alkalommal szervezte meg nőnapi ünnepségét. A Töhötöm utcai székházban megjelent mintegy 140 hölgytagokat először Erős Károly, a nemrégiben megválasztott új elnök köszöntötte.

Beszédének kezdetén megemlékezett a napokban elhunyt Pál Jánosnéról, aki az egyesület alelnöke és mozgatórugója volt. Majd köszöntőjében méltatta a nők áldozatos szerepét, és kitért arra nemcsak ezen a napon, hanem az év minden napján köszönettel tartoznak a hölgyeknek mindazért, amit értünk, családjaikért tesznek.

A nyugdíjas egyesület férfi tagjai megajándékozták a hölgyeket (Fotó: Kecskeméti Krisztina)
A nyugdíjas egyesület férfi tagjai megajándékozták a hölgyeket (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Dávid Zoltán polgármester örömét fejezte ki, hogy ilyen sokan megjelentek a rendezvényen. Beszédében az egykor elnök, dr. Násztor Sándorról is megemlékezett, kiemelte azt az elismerésre méltó munkát, aminek köszönhetően ez a hely létrejött és gyarapodott az évtizedek alatt. Majd az ünnepeltekhez szólt. – Köszönjük azt a sok jót, figyelmet, törődést és gondoskodást, amit értünk tesznek nap, mint nap, szavakkal mindezt nem lehet kifejezni – emelte ki a városvezető.

A köszöntőket követően ünnepi műsor következett, melyben a zene és a vers egyaránt helyet kapott. Végül a nyugdíjas egyesület férfi tagjai apró figyelmesség ajándékozták meg a hölgyeket.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.