- hirdetés -

A Vörösmarty iskola hagyományos rendezvényével a január utolsó pénteke igazán rendhagyóra sikeredett. Hat osztály mintegy 150 kisdiákja lépett színpadra, két alkalommal, népes közönségnek mutatva meg tehetségét.

Az iskola beszámolót küldött az eseményről, ezt tesszük most közzé.

Tizenegyedik alkalommal rendeztük meg rendhagyó irodalom óránkat, melynek célja, hogy az énekkar és a színjátszó szakkör tagjain kívül a többi gyerek is megmutathassa tehetségét, kipróbálhassa, milyen is színpadon állni, nagyobb közönség előtt szerepelni – írja Szokolai Szilvia, az iskola pedagógusa.

További fotók a képre kattintva az iskola Facebook oldalán (Fotó: Líbor Roland)
További fotók a képre kattintva az iskola Facebook oldalán (Fotó: Líbor Roland)

– A próbák során az osztályközösségek is formálódtak, a közös munka mélyítette az osztályok közötti kapcsolatot. A szereplő gyerekek, tanítók, időt és fáradságot nem kímélve alkották meg az előadásokat. A második és negyedik évfolyam tanulói, 6 osztályból körülbelül 150 gyermek lépett fel a rendhagyó irodalom óra keretében a művelődési központ színpadán.

10 pedagógus, és segítő diákok készítették fel a tanulókat. A legkisebbek a mesék világán keresztül gyakorolták a szép magyar beszédet. A negyedikesek produkcióiban a zenéé, a táncé és a humoré volt a főszerep. Műsorunkat több százan tekintették meg, délelőtt az óvodások, az alsó tagozatosok, délután szülők és a meghívott vendégek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.