- hirdetés -

Gyakran járod az ország útjait? Szívesen horgászol a Homokbányában? Adóbevallásod te, vagy más készíti el? Akkor az alábbi, február 2-ig szóló határidőkre érdemes odafigyelni.

Január 31.

A 2015-ben vásárolt megyei, illetve éves autópályamatricák január végéig érvényesek, pontosabban “a vásárlás időpontjától a tárgyévet követő év január 31. napjának 24. órájáig” – olvasható a Autópályamatrica.hu oldalon.

A Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége meghosszabbította az engedélyt a saját tulajdonában lévő vizeken, így a Homokbányában január 31-ig lehet horgászni az elmúlt év feltételeivel.

Február 01.

Eddig a napig nyilatkozhatunk arról, hogy kérjük-e a 2015. évi személyi jövedelemadó munkáltatói megállapítását avagy sem, ha azt munkáltatónk vállalja. A döntésünknek megfelelő 15NY29 vagy 15NY30 elnevezésű nyilatkozatot jelenlegi munkáltatónkhoz kell eljuttatnunk. Minderről bővebben információt itt találsz. Arról, hogy a 15NY30-as nyomtatványra kik tehetnek X-et, azért, hogy helyettük az adóbevallást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal készítheti el (NAV) készítse el, bővebb infó itt olvasható.

Február 02.

Az “Én Bohócdoktorom” című alkotói pályázat postára adásának határideje. A kiírás a Karitáció Alapítvány Gyógyító Bohócdoktor programja, melyről korábban itt írtunk.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.