- hirdetés -

A Szarvasi FC nyolcadik alkalommal rendezi meg utánpótlás korosztályú csapatai számára a Szarvas Kupa teremlabdarúgó sorozatot. Január 9-én az U12-es korosztály lépett pályára. A győzelmet az Orosházi MTK-ULE 1913 együttese szerezte meg.

A meghívott nyolc csapat két csoportban küzdött a pontokért. A folytatásban a csoportok első két helyezettje keresztjátékban vívott elődöntőt. A győztesek jutottak a döntőbe, a vesztesek a bronzéremért játszhattak.

Az OMTK-ULE eredményei:

Kétsopronyi RSE–OMTK-ULE 1913 0–4, OMTK-ULE 1913–Törökszentmiklósi FC 3–0, OMTK-ULE 1913–Gyomaendrődi GYLE 2–1.
A csoport végeredménye: 1. OMTK-ULE 1913 9 pont, 2. Törökszentmiklósi FC 6 pont, 3. Gyomaendrődi GYLE 1 pont, 4. Kétsopronyi RSE 1 pont.

Az elődöntőben: Kecskeméti LC-KTE SI–OMTK-ULE 1913 2 – 4

A döntőben: OMTK-ULE 1913 – Törökszentmiklósi TC 2 – 0

A torna végeredménye:
1. Orosházi MTK-ULE 1913
2. Törökszentmiklósi FC
3. Kecskeméti LC-KTE SI
4. Békéscsaba Labdarúgó Akadémia
5. Gyomaendrődi GYLE
6. Szarvasi FC
7. Békésszentandrási HMSE
8. Kétsopronyi RSE

A győztes U12 csapat a Szarvasi Kupán (Fotó: OMTK-ULE Facebook)
A győztes U12 csapat a Szarvasi Kupán (Fotó: OMTK-ULE Facebook)

Különdíjban részesült Dénes Adrián orosházi focista, akit a torna legjobb játékosának választottak.

Az OMTK-ULE 1913 U12 csapat tagjai: Gulyás-Szabó István, Bok Tibor, Anda Attila, Buzai Bence, Mágocsi Bence, Dénes Adrián, Kérdő Erik, Nagy Gergely.

Pardi László edző: – Egy jó színvonalú és rendezésű tornát sikerült megnyernünk. A gyerekek betartották a taktikai utasításokat. Mindenki hozzátett a sikerhez, ez vezetett a győzelemhez.

Január 16-án az U7 küzdelmeivel folytatódik a Szarvas-kupa, ismét orosházi résztvevőkkel.

A közelmúlt ULE eredmények: A 2007.évfolyamban az orosházi Téli Kupán az OMTK-ULE az 1. helyen végzett (edző:Nyéki Boldizsár). Legjobb játékos: Lovász Patrik (OMTK-ULE)

A szentesi Palánkos Tornán U16-os csapatunk az 1. helyet szerezte meg (edző: Buza Barnabás). A torna gólkirálya Bónus Ádám (OMTK-ULE), a legjobb kapusa Marunák Levente (OMTK-ULE), míg a legjobb játékosa Barna Márton (OMTK-ULE).

Az U11-es csapatunk december utolsó napjaiban szintén a Palánkos Tornán  aranyérmes lett (edző:Kinyó Péter). A torna legjobb kapusa Németh Roland (OMTK-ULE), míg a gólkirály Halász Zsombor (OMTK-ULE) lett.

Január 9-én az U10-es csapatunk Bordányban szerepelt a „Start 2016 Kupa” elnevezésű teremtornán, ahol a 4. helyet szerezte meg (edző:Czollner Gábor).

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.