- hirdetés -

Bugyiban mutogatták hátsójukat a lányok, a fiúk pedig természetesen értékeltek. Videós városi éjszakai pillanatkép több mint két évtized távlatából.

Elképesztő videót találtam a YouTubeon. Pópószépségversenyt rendeztek az egykori Hotel Alföldben. A felvételt megnézve sok érdekes dolog jutott eszembe. Például az, hogy két évvel később nekem is ilyen vidám pasztellszínű ballagási zakóm volt…

De vissza a videóhoz. Sok ismerős arc tűnt fel a 23 perces anyagban, és ahogy kiderült, nem csak Orosházáról, hanem az egész megyéből érkeztek popómutogató lányok. A videót Rajki Norbert töltötte fel, akitől megtudtam, édesapja volt a szervezője a versenynek.

Úgyhogy felhívtam Rajki Zoltánt, aki 1990-1995 között diszkózott az Alföld bárjában.
– Megtaláltuk egy régi VHS kazettán a felvételt, és megkértem a gyereket, digitalizálja be és tegye fel a netre, hátha érdekel valakit. Azt viszont nem gondoltam, hogy ekkora visszhangja lesz a dolognak – mondta Rajki Zoltán.

Amikor a popóversenyről kérdeztem, szívesen emlékezett rá vissza.
– Domokos Józseffel közösen szerveztük a versenyt. Állandóan ötleteltünk, hogy mivel lehetne feldobni az estéket, hogy ne csak diszkó legyen. Pénzünk nem volt, így olyat kellett kitalálni, ami olcsón kijön, de sokakat érdekel. Így jött a popószépségverseny ötlete, kerestünk néhány szponzort, és belevágtunk. Sok helyen hirdettük, magunk plakátoltunk, és a környékbeli diszkókban is reklámoztuk folyamatosan. Emlékszem, totálisan megtelt a szálloda bárja, a lányok pedig szépek voltak. Ahogy a videón is látszik, mindenki elégedett volt a látvánnyal – mesélte Rajki Zoltán.

Tessék, lehet élvezni a szép női hátsók látványát a múltból.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.