- hirdetés -

Alig pár órán át tudták csak életben tartani a kórházban azt a 8 hónapos kisfiút, aki tegnap égett meg súlyosan.

Mint megírtuk, szerda dél körül a Könd utcai bolt melletti bérlakások egyikéből egy 8 hónapos kisfiút hoztak ki súlyos égési sérülésekkel. A feltételezések szerint egy hősugárzó miatt lángra kapott az a  kiságy, amelyben a gyermek feküdt, ez okozhatta a súlyos égési sérüléseket.

A lakásban keletkezett tüzet még az orosházi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt eloltották, a beavatkozók áramtalanították az épületet, majd biztosították a helyszínt. Az eset kapcsán tűzvizsgálati hatósági eljárás indult. Vargáné Szombati Andrea sajtószóvivő tájékoztatása szerint a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja az eset körülményeit.

A súlyos égési sérüléseket szenvedett kisfiú testfelszínének mintegy 80 százaléka megégett, mentőhelikopterrel Budapestre szállították. A Tények.hu-nak a Bethesda kórház igazgatója azt mondta: mindent megtettek érte, de – ahogy fogalmazott – az élettel összeegyeztethetetlen sérülései voltak, a csecsemő néhány órával a beszállítás után belehalt a súlyos égési sérüléseibe.

A Tények interjút készített a megégett kisfiú édesanyjával, amit itt láthattok.

[HTML1]

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.