- hirdetés -

A Békéscsabai Jókai Színház megyei szintű válogatót tartott a Légy jó mindhalálig musicalhez. Az orosházi Bolla Márton az egyik lehetséges főszereplő.

Rajta kívül két orosházi lesz még a csapatban, amely a januári bemutatóra készül. Azért lehetséges, mert három kisfiú közül sem a zsűri, sem a közönség nem tudott választani, így mindhárman elkezdik a próbát.

A teátrum stábja végigjárta a megyét és meghallgatta azt a 144 gyereket, akik benne szerettek volna lenni a Jókai Színház januári bemutatójában. A színház közleménye szerint fantasztikus hangulatban telt a Nyilas Misi kerestetik Gála a Békéscsabai Jókai Színház csordulásig megtelt Vigadójában, október 31-én. Itt a döntős gyerekek és a darab 1992-es bemutatójának szereplői is felléptek.

Balról jobbra: Kozák Ádám, Bolla Márton és Uhrin Andor (Fotó: Jókai Színház)
Középen Bolla Márton (Fotó: Jókai Színház)

– Élvezem a színjátszást, a városi és az iskolai színjátszócsoporttal eddig is többször szerepeltünk már. Táncolni és énekelni is szeretek, hát ezért egyeztem bele, mikor anyukám megkérdezte, hogy jelentkezzünk-e mondja Marci a rá jellemző huncutsággal. Boldog voltam, amikor kiderült, hogy Nyilas Misi jelölt vagyok, de bármilyen más szerepnek is örülnék a darabban.

Szülei nagyon büszkék és hálásak is, ahogy fogalmaznak, bárhogyan is végződjék, a gyermekük mindenképpen életre szóló élményekkel gazdagodik majd.

A három orosházi gyerek: Bolla Márton Székács József Evangélikus Iskola, Dobrai Dávid Eötvös József Katolikus Általános Iskola, Varga Bence Református Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.