- hirdetés -

Több hónapos lezárás után szerda délelőtt újra megnyitották a forgalom előtt a Huba utca két sávját. A beszakadt utat helyreállították, normál üzemmódban megy a forgalom.

Még július elején szakadt be az aszfalt a Huba utca, Rákóczi utca csomópontban. A csatornázás miatt keletkezett a beszakadás, amit a kivitelezőnek garanciális munkában kell kijavítania. A kivitelezés azonban hónapokat csúszott. Az úthiba és a hosszan tartó lezárás folyamatos téma volt a Facebookon és a testületi ülésen is.

Szeptember közepén aztán megkezdődött a helyreállítás. Felszedték a beszakadt részt, sőt egy nagyobb szakaszon vágták fel az utat, hogy teljes hosszában megjavítsák a hibás szakaszt. A munkák után az érintett részen teljesen felmarták az aszfaltot, így a két érintett sáv új kopóréteget kapott.

A terelés megszűnt, újra mehetnek az autók a sávokban (Fotó: Rajki Judit)
A terelés megszűnt, újra mehetnek az autók a sávokban (Fotó: Rajki Judit)

Kedden már megkezdték a forgalmi zár visszabontását, szerdán pedig festették az útburkolati jeleket. Délután már azt tapasztaltuk, hogy teljes egészében visszaállt a forgalmi rend az érintett szakaszon.

Ezzel egyidejűleg megszűnt a módosított forgalmi rend a város ezen részén, így a Bajnok utca is újra mindkét irányból járható.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.