- hirdetés -

A Jövő Építők TDM a Nagy Utazási Irodával közösen szervezett utakat indít Orosházáról a Szarvasi VíziSzínház méltán híres darabjaira.

A Szarvasi Víziszínházzal való együttműködésünk keretein belül lehetőség nyílik hetente egy darab megtekintésére szervezett utazás formájában Orosházáról.

Íme az aktuális darabok:

Lindsay – Crouse – Rodgers – Hammerstein: A muzsika hangja – musical
A Budaörsi Latinovics Színház előadása

Maria zárdában nevelkedett és ott apácának készül, de többet foglalkozik az énekléssel, mint zárdai kötelességeivel. A főnökasszony, miután belátja, hogy Mariából sosem lesz igazi apáca, egy feladattal bízza meg. Georg von Trapp szolgálatába kell állnia, akinek felesége halála után dadára van szüksége. Maria nehezen viseli a szigorú és öröm nélküli életet a házban, mígnem a papa minden tiltása ellenére titokban megszeretteti a gyerekekkel az éneklést. A szürke kastély hamarosan megtelik vidám dalokkal és harsány zenével, Maria és a tengerészkapitány pedig egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

 A Vízi színház programja
A Vízi színház programja

Dobozi – Verebes – Republic együttes: Hattyúdal – komédia
A budapesti József Attila Színház előadása – zenés komédia két részben

Az életet a napos oldalról, könnyedén kell szemlélni. Tartja ezt az öreg Tamburás. Adja is tovább a gyakorlatban a két fiatal srácnak, akikkel megosztja a düledező-omladozó viskóját. A falakon túl azonban ott egy másik világ, nőnek ki a betonból a szép új házak, szippantják a teret, és Tamburás filozófiáját. Ellenállás, vagy önmegadás? Sufni, vagy villa? Dalos válaszok a változásra, a kívül csillogó, belül meg ki tudja mit tartogató új létformára.
Komédia a Republic együttes dalaival: Dobozy Imre kalandregényét Verebes István dolgozta át

Menetrend:

18:30-18:40 Indulás
19:30 Érkezés, jegyátvétel, szabad program
20:30 Színdarab
22:00-22:30 Indulás vissza

Érdeklődni lehet: személyesen a Nagy Utazási Irodában (Orosháza, Kossuth Lajos u. 28) vagy a 06-68-472-294 telefonszámon.

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.