- hirdetés -

A főtér helyett Gyopároson lesz az idei Sör-Virsli Fesztivál. A programok nem változnak, jön a Tankcsapda, Majka & Curtis és a többiek. A helyszínváltás okairól a főszervező nyilatkozott az OrosCafénak.

– A városvezetés döntésének értelmében, továbbá biztonságtechnikai okokból a július 17-19-e közötti IV. Sör-Virsli Fesztivál a Gyopárosfürdői Gyógy-, Park-, és Élményfürdő melletti területen, a kemping melletti nagy füves részen lesz megtartva – tájékoztatott Kiss László, a főszervező Jövő Építők TDM elnöke.

A részletes programért klikk
A részletes programért klikk

Elmondta, a fesztivál fellépőinek bejelentése utáni visszajelzésekből és a szállásfoglalási adatokból kiderült, a vártnál is nagyobb az érdeklődés, a belvárosban viszont nem tudnak ekkora befogadóképességű területet elkülöníteni a rendezvény biztonságos megtartására. Ezért született a döntés, hogy a fesztivál a fürdő melletti területre kerül.

– A helyszín változik, a programok viszont maradnak. Ingyenes Tankcsapda, Irígy Hónaljmirigy, Majka & Curtis Live, továbbá Mystery Gang koncertek várnak mindenkit ezen a hétvégén! Délutánonként pedig a helyi művészeti csoportoknak tapsolhat a közönség. Azért, hogy a kijutást megkönnyítsük, július 17-18. között 14-től 18 óráig a Dotto-vonatért sem kell fizetni, ebben a 4 órában bárkit kivisz ingyen a belvárosból a fesztivál helyszínére. A zökkenőmentes kijutást emellett sűrűsített járatszámú buszok és a turistabusz fogják segíteni – mondta Kiss László.

Hozzátette, 14-18 óra között a gyerekeket ingyenes ugrálóvár, eurobungee, henna-és arcfestés, míg a szülőket minden második korsó sör után egy pár ingyen virsli várja.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.