- hirdetés -

Igaz csak egy napra. Vasárnap az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa tart sport és játszónapot az orosházi gyerekeknek.

Az orosházi gyerekeket ünnepli az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa. Július 5-én a Családsegítő Szolgálattal együttműködésben különleges sport és játszónapot tartanak a helyi gyerekeknek. Kipróbálhatják az erre a napra felállított kötélpályát, a különböző ügyességi játékokat és bekapcsolódhatnak a játékmesterek által irányított szórakoztató programokba. Az élménypedagógiai elemekre épülő játékok között minden korosztály megtalálja a kedvencét.

A battonyai SOS gyermekfaluban élő közel 70 gyermek és nevelőszüleik augusztusban költöznek Orosházára. A gyermekfalvakban olyan nehézsorsú gyerekek nevelkednek, akiket valamilyen súlyos okból kifolyólag kiemeltek a vér szerinti családjukból. Emellett az SOS Gyermekfalvak családmegerősítő programjával már jelen van Orosházán, amelynek célja, hogy preventív foglalkozásokkal megakadályozza a gyermekek családból történő kiemelését, összetartsa a széthullás előtt álló családokat.

A játéknapra július 5-én 10-től 16 óráig várják az orosházi gyermekeket, amit a Hajnal utca 1. szám alatti Családsegítő Szolgálat udvarán tartanak a játékmesterek és az SOS Gyermekfalvak munkatársai. A program mindenki számára ingyenes.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.