- hirdetés -

A gazdasági nehézségek és a magas infláció ellenére a FirstFarms Hungary Kft. dolgozói fontosnak érezték, hogy a karácsony közeledtével segítsenek és ezzel örömet okozzanak néhány környékbeli, nehéz anyagi körülmények között élő gyermeknek. Kezdeményezésük célja, hogy minél kevesebben maradjanak ajándékok nélkül az ünnepi időszakban.

Nem először ajándékozták meg a környékbeli, nehezebb körülmények között élő gyermekeket a FirstFarms Hungary Kft. dolgozói, a cég idén már az ötödik alkalommal tette közzé az Angyalok kerestetnek nevet viselő felhívását. Az akció önkéntes alapon működik náluk, a rászoruló gyermekek számára a helyi családsegítő szolgálatok juttatják el az összegyűjtött adományt.

Sarusi-Kis Tamás, a cég ügyvezetője elmondta, idén sokat gondolkodtak azon, hogy meghirdessék-e az akciót, hiszen tudják, hogy az infláció, az energiaáremelkedés minden családot megterhel.
– Nem voltunk biztosak abban, hogy sikerül megmozgatnunk a dolgozókat. A részvétel nem kötelező, az adományok valóban szociális érzékenységre és jó szívre vallanak, amiről az idén megvásárolt növénytermesztő cégünk dolgozói is tanúbizonyságot tettek – árulta el.

53 gádorosi vagy orosházi gyermek kapott ajándékot a cég dolgozóitól a családsegítő szolgálaton keresztül (Fotó: beol.hu)

Az összegyűjtött édességekből, játékokból, írószerekből és könyvekből idén 53 gyermek számára készült csomag, az ajándékokat gádorosi és orosházi családokhoz juttatták el. Sarusi-Kis Tamás hozzátette, hogy büszkék az összefogásra, jó érzés volt az előkészületektől egészen a csomagolásig és az átadásig végig vinni akciójukat. Amikor bevitték a családsegítő szolgálatnak az ajándékokat, ott elmondták, hogy nagyon sok családban egyedül ezek a csomagok lesznek a karácsonyi ajándékok.
– Önkéntes alapon érkezett minden adomány, ami megerősítést ad számunkra, hogy a munkavállaóink biztonságban érzik magukat nálunk, ez pedig lehetőséget ad arra is, hogy nagyvonalúak legyenek – nyilatkozta a cégvezető.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.