- hirdetés -

Ügyfélfogadási idők, nyomtatványok, a legfrissebb tudnivalók az orosházi járásról is.

A kormányablak, okmányiroda ügyintézéshez szükséges dokumentumok is letölthetők már a www.bekesijarasok.hu oldalon, a webes felület a járási hivatalok munkájáról tájékoztat (a Békés Megyei Kormányhivatal indította a közelmúltban, az országban egyedülálló módon). Az Orosházi Járási Hivatal a Járási Hivatalok menüpontból kiválasztva érhető el.

– Érdemes ügyintézés előtt a honlapra kattintani, mert már letölthetőek a hivatal hatósági, kormányablak, okmányirodai ügyintézéséhez szükséges dokumentumok, nyomtatványok, amelyek előzetes – akár otthoni kitöltésével – ügyfelünk még jobban gyorsíthatja személyes ügyintézését hivatalunkban – tudtuk meg Lustyikné dr. Papp Anikó járási hivatalvezetőtől.

A honlapon megtalálhatók a hivatal, a települési ügysegédek elérhetőségei, ügyfélfogadási rendje és a járás területén élő lakosságot érintő (folyamatosan frissülő) hivatali hírek. A portálról elérhető a magyarország.hu oldal is, ahol időpontot lehet foglalni a kormányablakhoz, ezzel ugyancsak csökkentve az ügyintézés várakozási idejét.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.