- hirdetés -

Az Orosháza FC a fővárosi ESMTK csapatát fogadja a Mátrai Stadionban szombaton. A csapat számára csak matematikai esély van a bentmaradásra az NB III-ban, gyakorlatilag két mérkőzés alatt kellene 4 pontot behozni a Szentlőrinccel szemben, ami lehetetlen küldetésnek ígérkezik a sorsolás tudatában.

 

Orosháza FC – Erzsébetvárosi SMTK

Vezeti: Radványi Ádám (Mohos Mátyás Tamás, Zorinácz Ádám)

A várható kezdőcsapat: Bordás – Gulyás, Kerekes, Szabó N., Sajti – Ferenczi, Szűcs – Styecz, Makra, Sajti – Nikolics. Csere: Könyves, Balázs, Albert, Libor

Juhász Norbert és Bozsóki Dániel sérüléssel bajlódik, Juhász talán leülhet a kispadra.

Makra Zsolt edző az utóbbi hetek külső tényezői miatt érthetően nem túl optimistán nyilatkozott a www.bmsextra.hu újságírójának:
– Nagyon nehéz szavakba foglalni a csapat elmúlt félévét. A kialakult helyzetért a játékosok, az edzők, a vezetők és a városatyák egyaránt felelősek. Szeretnénk tisztességgel letudni az utolsó hazai mérkőzést. Reméljük, hogy minél több néző kilátogat majd a Mátrai-stadionba, mert egyfelől hosszú ideig nem lesz rá módja, más részről méltóképpen akarunk megemlékezni a tizenötéves OFC-ről. Sajnálom, hogy a minőségi futball térképéről lekerül a város.

Az Orosháza FC vezetősége ezúton értesíti a szurkolókat, hogy az OFC utolsó hazai mérkőzésére a belépés ingyenes.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.