- hirdetés -

NB II-es bajnok az U15-ös csapat, 8-0-ra nyertek szerdán Mezőberényben.

Szerdán Mezőberényben lépett pályára elhalasztott mérkőzést pótolva az OMTK-ULE U15-ös és U14-es csapata. A találkozó tétje az előbbi korosztálynak volt roppant fontos, hiszen egy győzelem esetén hét pontra, azaz behozhatatlan előnyre tett volna szert két fordulóval a vége előtt a rivális Szeged 2011 csapatával szemben.

Az orosházi srácok ebben a szellemben pályára lépve, és magabiztos, 8-0-ás győzelmet szerezve zsebelték be a három pontot, s ezzel a bajnoki aranyérmet is a 2014-15-ös szezonban.

kkk
Sporttörténelmi tettet hajtottak végre a fiúk – második bajnoki címüket szerezték meg (Fotó: egyesület)

– Megszereztük második NB II-es bajnoki címünket ebben a szezonban, ezzel sporttörténelmi tettet hajtottunk végre. A kitartó és példamutató munka meghozta gyümölcsét. Köszönjük a gyermekek áldozatos munkáját és a foci iránti töretlen lelkesedésüket. Köszönettel tartozunk a szülőknek, támogatóinknak és az egyesület összes dolgozójának. Végül, de nem utolsó sorban köszönjük az edzőpáros, Boér Gábor szakmai vezető (edző U14) és Kvasznovszky József edző (U15), valamint Bordás Sándor kapusedző megalkuvást nem ismerő, kitűnő felkészítő munkáját – mondta el az OrosCafénak Tóth-Kása Sándor egyesületi elnök.

A sors fintora, hogy az idei utánpótlás-bajnokságok átszervezése miatt most nem lesz feljutó a kiemelt, NB I-es bajnokságokba, így nem tudják a következő szezonban a legjobbak között megmérettetni magukat az OMTK-ULE serdülő csapatai – írja a klub honlapja.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.