- hirdetés -

A 13. helyen tanyázó OFC szerepelt a sereghajtó otthonában. Az Orosháza két védelmi megingása három pontba került, ami a végelszámolásnál még nagyon hiányozhat.

Maglódi TC – Orosháza FC 2 – 1 (1 – 1)

NB III-as bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Maglód, 50 néző.
Vezette: Ducsai (Szarvas, Szert)

Maglód: Szacskó – Bátor, Klujber, Nagy T. (Greskó, 70), Németh Zs. – Budafai, Oroszi – Bartha (Csendom, 81.), Lukács B. (Pokorádi, 70.), Aranyos – Dencz. Csere: Gecse, Greskó, Lukács Á., Pokorádsi, Csendom.
Edző: Herédi Attila

Orosháza: Bordás – Gulyás, Kerekes, Szabó N., Sajti – Bozsóki (Balázs, 80.), Makra – Styecz, Nikolics (Juhász, 57.), Füredi – Ferenczi. Csere: Könyves, Kránitz, Libor.
Játékos-edző: Makra Zsolt.

A meccs első momentumaként a 3. percben egy jobb oldali beadást Oroszi senkitől sem zavartatva lőtt 10 méterről a léc alá, 1–0.

Válaszul a 6. percben Ferenczi lépett ki, de lövése fölé szállt. Félóra elteltével egyenlített az OFC: Makra 30 méterről ívelt kapu elé egy szabadrúgást, a labdát Styecz fejelte pár lépésről a hosszú sarokba, 1–1.

Szünet után is gyors góllal kezdett a Maglód. A 47. percben egy jobbról beívelt labdát a hosszún érkező Dencz belsőzte három lépésről a kapuba, 2–1.

A folytatásban erőlködött az OFC, de nem tudott kiegyenlíteni.
A gyorsan esett hazai gól alaposan átírta a vendégek taktikáját. Az Orosházának siettetni kellett a játékot, a hazaiak pedig kontrákra rendezkedtek be. Úgy tűnt, elkapja a ritmust a vendégcsapat, de a második félidő elején kapott második gól után újból kezdhettek mindent elölről a sárga feketék.

Herédi Attila: – Több meccsen játszottunk már jobban is, de ma eredményesen.

Makra Zsolt: – Meccsek óta önmagunkat verjük meg.

Az Orosháza FC május 9-én 17.30 órakor a Videoton II. csapatát látja vendégül a Mátrai-stadionban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.