- hirdetés -

A eredeti sorsolással ellentétben nem szombaton, hanem vasárnap rendezi NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzését az Orosháza FC. Az ellenfél a bajnokság 3. helyén álló Monori SE lesz.

A helyi Rákóczi Vasas Sportegyesülettel kötött megállapodás szerint a két csapat eltérő időpontban rendezi a hazai mérkőzéseit. Ezúttal a Rákóczi április 25-én mérkőzik Rákóczitelepen a Mezőkovácsházával, így az OFC tért ki a találkozó elől. Az NB III-as alakulat április 26-án, vasárnap fogadja a monoriakat.

Az őszi találkozón, október 12-én még lényegesen erősebb kerettel sem sikerült a pontszerzés Monoron, csapatunk 1:0-ás vereséget szenvedett. A télen az anyagi kondíciók megváltozásával nagy  változásokon átesett csapatunk egészen más célokkal kénytelen hétről-hétre pályára lépni. Még a Monor a dobogóért harcol, addig a Makra Zsolt játékos-edző irányított OFC  a kiesés elkerüléséért küzd. Jelen állás szerint csapatunk a kiesővonal felett tanyázik, egy ponttal megelőzve a már kieső helyen lévő Szentlőrincet.

– Minden pontra szükségünk van, de számunkra hazai környezetben a három pont megszerzése a cél, bentmaradási reményeink csak így maradhatnak életben – fogalmazott a pénteki edzés végén a tréner.

A héten nem edzett a sérült Szűcs Dani, Juhász Norbi és Nésa Nikolic, rájuk nem számíthat az edző. Styecz Milán súlyos sérülése után már tréningezett, játéka még kérdéses.

Eltiltottunk viszont ezen a héten nincs, így a következő csapattal kezdhetjük a mérkőzést:Bordás-Kerekes, Makra,Szabó N., Sajti – Gulyás,Bozsóki, Füredi, Libor-Styecz,Ferenczi. A cserepadon foglalhat helyet: Könyves, Albert L., Kránitz, Baranyai, Balázs J.

A találkozót a Csongrád megyei Brezovai Z.vezeti, a mérkőzés kezdési ideje: 17 óra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.