- hirdetés -

Az OFKSE állt egy nemes ügy mellé, a szombat esti férfi kézilabda-mérkőzésen segítő kezet nyújthatunk egy orosházi fiatalnak.

Novemberben derült ki, hogy baj van, a napokban az ötödik kemoterápiás kezelést vette fel Szegeden a 14 éves Sára. Az orosházi lány megsegítéséhez a helyi férfi kézilabdaklub is csatlakozik, hisz a daganatos betegség a lelki teher mellett komoly anyagi feladat elé állítja a családot. Gyógyszerek, kezelések, utazás, és a várható ortopédiai műtét mind-mind megterhelő – ezen próbálnak enyhíteni.

Március 21-én este a Tatabánya együttese érkezik az Eötvös-csarnokba a felsőházi rájátszás keretében. A 18 óra 30 perckor kezdődő mérkőzés bevételének ötven százalékát Sára gyógykezelésére ajánlja fel az Orosházi FKSE-LINAMAR. Emellett a pénztárnál elhelyezett gyűjtőládába bárki, akinek lehetősége van rá, adományozhat. Azon 18 év alattiak, akik eljönnek a meccsre, és adakoznak, ingyen tekinthetik meg a bajnokit – adta hírül az OFKSE honlapja.

Mindenkit várnak szombat este a csarnokba – ezúttal egy jó ügy érdekében is. A család ezúton is előre köszöni a felajánlott segítséget.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.