- hirdetés -

Új produkcióval érkezik az Eötvös cirkusz városunkba. Ezúttal a legendák világába kalauzolnak el bennünket.

Az Eötvös cirkusz március 26-tól 29-ig vendégszerepel Orosházán. Idén egy teljesen új produkcióval mutatkoznak be, melynek az Eötvös cirkusz legendája adta az ötletet. 95 évvel ezelőtt, 1920-ban kezdődött minden: a lóvontatta kocsikból álló mozgó cirkusz eljutott a mai kor egyik legmodernebb utazó cirkuszáig. Az elmúlt évtizedek alatt sok legenda lengte be az Eötvös cirkusz életét, ez adta az alapot idei, Legendák című műsorukhoz.

Életre kel a porondon Rómeó és Júlia, az Oroszlánkirály meséje igazi vadállatokkal, oroszlánokkal, Mary Poppins és állatsereglete, a Szépség és a Szörnyeteg, a Notre Dame-ból Esmeralda története és a Vadnyugati Hatosfogat. A gyermekek Madagaszkár leghíresebb mesefiguráival is találkozhatnak, és Steven bohóc legújabb bohóckodásait is láthatjuk.

Előzetes a műsorból:

Bemutatkozik Magyarország legnagyobb utazó állatkertje is. Zebra, dromedár, kenguru, rénszarvas, mosómedve, láma, páva, tarajos sül, sas, amerikai bagoly, papagáj, borz, póni, pelikán, leguán, krokodil, óriáskígyó, armadilli, szamár, teve, birka, kecske, nagy sörényes fehér oroszlán, rózsaszínű tigris, bengáli tigris – csak néhány a 120 különleges állatfajtából, amit a közönség láthat.

Egy igazi csemege a cirkuszt szerető közönségnek, felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt, mindez fűtött sátorban, a Kiss István-gödörnél március 26-tól.

ELŐADÁSOK:

Csütörtök, péntek: 18 órakor
Szombat: 15 és 18 órakor
Vasárnap: 11 és 15 órakor
A cirkuszpénztár nyitva: 10-18 óráig

Jubileumi kedvezmény: csütörtökön kettőt fizet – négyet kap. A többi napokra, a kedvezményes kuponok érvényesek! Infóvonal: +36 30/401-9507, további részletek itt és itt.

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.