- hirdetés -

Szerdán ismét meccsnap, hazai pályán is megkezdi a felsőházi rájátszást NB I-es férfi kézilabdacsapatunk, a Balatonfüred érkezik.

Március 11. szerda 18 óra – ez az Orosházi FKSE-LINAMAR soron következő mérkőzésének időpontja, helyszíne pedig az Eötvös-csarnok. Vladan Jordovic a találkozó előtti esélylatolgatás során, a klub honlapjának nyilatkozva kiemelte: jó mérkőzésben bízik.

– A Balatonfüred elleni mérkőzés vár ránk szerdán, akik az EHF kupa csoportkörében szerepelnek. Fiatal és tehetséges kézilabdásokból és néhány tapasztalt játékosból tevődik össze csapatuk, melynek élén a kiváló szakember, Csoknyai István áll. Utolsó találkozásunk januárban volt, azt a meccset megnyertük, de tisztában vagyunk azzal, akkor sok sérült játékosuk volt. Most – függetlenül a problémáinktól – hiszem azt, hogy minden játékosom, aki a pályára lép, arra törekszik majd, hogy a lehető legjobban játsszon, bizonyítson. Arra törekszünk, hogy a hazai közönségünk, a szurkolóink jó kézilabda-mérkőzést láthassanak. Amelyik csapat jobb formát nyújt, az fog ünnepelni a mérkőzés után. Hiszem azt, hogy lesz annyi erőnk, hogy mi legyünk az a csapat – emelte ki a tréner.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.