- hirdetés -

A szombat délutáni meccsen nem NB I/B-s kézilabdás lányaink az esélyesek, de nem feltartott kézzel lépnek pályára.

Az NB I/B-s női felnőtt kézilabda bajnokságban szombat délután a hatodik helyen álló Kispest otthonában lép pályára csapatunk.

Ismételten nehéz megmérettetés előtt állunk, melyen tisztességesen szeretnénk helytállni. A papírforma jelen pillanatban nem mellettünk szól, habár ősszel sikerült nyernünk nagynevű ellenfelünk ellen (22-21), de jelen állás szerint azóta sok víz lefolyt a Tiszán. Újjáalakuló csapatunkkal kell felvegyük a harcot a fővárosiakkal szemben, akik igen komoly játékerőt képviselnek – írja a klub hivatalos oldala.

– Mint minden mérkőzésnek, számunkra ennek is nagy a tétje, hiszen a holnap csapatát kezdtük el építeni. Minden lehetőséget és alkalmat meg kell ragadnunk arra, hogy minél több tapasztalatot gyűjtsünk be fiatal együttesünkkel. Ez a találkozó is egy ilyen állomáspontja lesz a csapatnak, melynek hogyha kellő önbizalommal, hittel, elszántsággal megyünk neki, akkor meg tudjuk nehezíteni a házigazdák dolgát. Ezen dolgozunk a héten, erre készülünk – nyilatkozta Bárány Zsolt vezetőedző.

ELIOS Kispesti NKK (6.) – OXXO Energy Orosházi NKC (7.)

NB I/B-s felnőtt bajnoki mérkőzés, 18. forduló.

Helyszín: Budapest, Soroksári Sportcsarnok (Szentlőrinci út-Nyír utca)
Időpont: 2015. 03. 07. szombat 16:00
Játékvezetők: Altmár Kristóf, Horváth Márton.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.