- hirdetés -

A 16. fordulóval folytatódott az NB III-as labdarúgó bajnokság. Az átalakult OFC a Baranya megyei Szentlőrincet fogadta és a 90. percben fejelt Juhász Norbert góllal pontot mentett.

Orosháza FC – Szentlőrinc SE 1 – 1 (0 – 0)

NB III-as bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Orosháza, 150 néző.
Vezette: Czékus (Zsákai, Varga B.)

Orosháza: Könyves – Szabó N., Kerekes (Kránitz, 46.), Makra, Sajti – Bozsóki, Ferenczi – Styecz, Juhász, Füredi – Nikolics.
Játékos-edző: Makra Zsolt.

Szentlőrinc: Ivancsics – Hajnal, Zámbó, Kalmár, Várda (Berkics, 70.) – Markó (Kónya, 60.), Lóth (Bartal, 78.) – Gránicz, Turi, Tóth Á. – Berdó.
Edző: Nagy Tamás.

Az első félidőben többnyire a pálya közepén pattogott a labda. A 30. percben Füredi lövését mentették a védők szögletre, a másik oldalon a 37. percben Lóth távoli bombáját ütötte szögletre Könyves kapus. Az OFC masszív védekezésből indított gyors kontrákból, illetve pontrúgásokból próbált tőkét kovácsolni magának, a látogatókon pedig érződött, hogy először szerepeltek füves pályán, és a sok új fiatal pécsi játékosuk még nem érett csapattá.

Sajti Bálint debütálását a második játékrész elején Kránitz Krisztián követte, aki a sérült Kerekest váltotta. A játék képe mit sem változott, mintha mindkét fél számára megfelelő eredménynek tűnt volna a döntetlen. Mígnem a hajrára felpörögtek az események.

Küzdeni, minden áron, az sem baj, ha a cipő lerepül (Fotó: Kecskeméti Krisztina)
Küzdeni, minden áron, az sem baj, ha a cipő lerepül (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

 

A 85. percben egy előreívelt labdára Könyves fölöslegesen szaladt ki a kapujából, Berkics megelőzte, átívelt a túloldalra, ahol Gránicz 6 méterről az üres kapuba passzolt, 0–1.

A slusszpoént a 90. percben Juhász gólja jelentette, aki Makra előreívelését fejelte 6 méterről a hossz sarokba, 1–1.

Az alacsony színvonalú, küzdelmes mérkőzésen reális eredmény született.

Makra Zsolt: – A helyzetek alapján igazságos eredmény született. A végén a csapat nagy küzdőszellemről tett tanúbizonyságot.

Nagy Tamás: – Mindkét csapat megküzdött az eredményért. Sajnálom, hogy a végén kicsúszott a kezünkből a győzelem, de az eredmény igazságos.

Az Orosháza FC március 7-én Kozármislenybe utazik.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.