- hirdetés -

Február 28-án folytatódik az NB III-as pontvadászat, így a Mátrai-stadionban is pattog a labda szombat délután 14 órai kezdettel. Az ellenfél a Baranya megyei Szentlőrinc csapata lesz, akiktől egy pontra vagyunk a tabellán.

Egy kis múltidéző a holnapi derbi elé. Augusztus 17-én az újonc baranyaiak otthonában kezdtük a szezont és fordulatos mérkőzésen 4:3-as győzelmet arattunk. Azóta sok minden történt a két csapat háza táján.

Az Orosháza FC csapatából az augusztusi mérkőzésen szereplő játékosok közül különböző okokból kilencen biztosan nem lesznek a pályán. A kedvezőbb anyagi kondíciók miatt a télen távozott a csapatból Fülöp Tibor, Végh Ariel, Tóth Imre, Szélpál Tamás, költözés miatt csapatot váltott Medvegy Ákos. Az őszi mérkőzés győztes találatát szerző Lovas Tamás Tótkomlósra igazolt. Sérülés következtében hosszú időre kidőlt a sorból Huszár Gergő, kisebb húzódás miatt kénytelen kihagyni a mérkőzést Szűcs Dániel. Eltiltás miatt a nézőtérre kényszerül elsőszámú kapusunk, Bordás Dániel. Az edző személye is változott, Kvasznovszky József után a játékos, Makra Zsolt irányítja a csapatot.

Edzenek a fiúk, ha szombaton győznek, helyet cserélnek a tabellán a Szentlőrinccel (Fotó: Kecskeméti Krisztina)
Edzenek a fiúk, ha szombaton győznek, helyet cserélnek a tabellán a Szentlőrinccel (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Az érkező oldalon az exorosházi Kerekes István mellett az OMTK-ULE U21 csapatából Csiki Ádám kapus, valamint Kránitz Krisztián került kettős igazolással az OFC csapatához. További három ifjúsági játékos, Machó Attila, Tóth László és Sajti Bálint már ősszel is a csapattal edzett.
A szentlőrinciek az egykori ferencvárosi, Nagy Tamás edző irányítása alatt a télen több játékost igazoltak a Pécsi MFC ifjúsági csapatából és a környező településekről.

Csapatunk trénere, Makra Zsolt a pénteki edzés után így nyilatkozott: – Fegyelmezett védekezéssel és pontos játékkal szeretnénk itthon tartani a három pontot.

A várható kezdő csapat: Könyves – Szabó N., Kerekes, Makra, Sajti – Bozsóki, Ferenczi, Füredi, Juhász, Styecz – Nikolic Bevethetők: Csiki, Gulyás, Machó, Tóth L., Líbor, Kránitz. A szombaton 14 órakor kezdődő találkozót a Szolnok megyei Czékus Sándor vezeti.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.