- hirdetés -

Megjelent a fiatal orosházi író, Iványi Szabolcs új regénye. A Gigant második kötete izgalmas, kalandos, várhatjuk a folytatást is.

Egy évvel ezelőtt adtunk hírt arról, hogy egy érettségi előtt álló orosházi fiatal, Iványi Szabolcs ötszáz oldalas regénnyel jelentkezett Gigant címen – így ő lett a város legfiatalabb írója. Munkáival kezdetben csak ismerőseit szórakoztatta, biztatásukra idővel újabb és újabb fejezeteket írt, majd egy könyv kezdett körvonalazódni, amit meg is jelentetett.

Szabolcs, itt még az első kötettel (archív fotó)
Szabolcs, itt még az első kötettel (archív fotó)

Az eredetileg is trilógiának szánt, több szálon futó, elsősorban tinédzsereknek írt műben azonban maradtak lezáratlan történetek, így Szabolcs megírta a könyv folytatását, amely hétfőn jelent meg. A fiatal író az OrosCafénak elmondta, a regény kiszínezte az életét, nyitottabb lett, és sok biztatást kapott olvasóitól.

– Pozitív és negatív kritika is érkezett, ezeket is próbáltam szem előtt tartani a második rész írásánál. A visszajelzések alapján nem csak a fiatalok olvasták a könyvem, eljutott a kötetem több korosztályhoz, az olvasók ajánlják másoknak is. Számomra egyébként nem az eladás volt a lényeg, hanem az, hogy olvassák az írásomat, és remélem, hogy jó érzéssel teszik ezt – avatott be érzéseibe Szabolcs.

A regény napokban megjelent második kötete még izgalmasabb és kalandosabb, mint az első, írója is elégedettebb most kiadott munkájával. A mű azonban még mindig hagy nyitva kérdéseket, a történet és a sorozat befejezését a harmadik kötetben várhatjuk, ami előreláthatólag az ősz végén megjelenik meg.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.