- hirdetés -

Ha szeretsz enni, február 19. a te napod lesz. Hogy miért? Ismét jön a Torkos Csütörtök, amikor fél áron próbálhatod ki a csatlakozott éttermek finomságait. Orosházán három vendéglátóhely is része az akciónak, írjuk a részleteket!

Idén tizedik alkalommal szervezi meg a Magyar Turizmus Zrt. Agrármarketing Centrum Vezérigazgatósága az akciót, melynek keretében mindenki fél áron próbálhatja ki a magyar vagy akár a nemzetközi gasztronómia remekeit a csatlakozott éttermek bármelyikében. A szervezők idén nemcsak hazánk kulturális és gasztronómiai értékeire szeretné irányítani a figyelmet, hanem a minőségi magyar sertéshús fogyasztásának pozitív egészségügyi és gasztronómiai vetületeire is.

A Torkos Csütörtökhöz azok a vendéglátóhelyek csatlakozhatnak, melyek ezen a hetén és az azt megelőző héten használt a la carte étlap és itallap választékának és árainak teljes körű megtartása mellett választási lehetőséget biztosít a teljes ‘a la carte’ kínálatból, külön erre az alkalomra készített, úgynevezett „Torkos Csütörtök”, azaz szűkített menüsorral az akcióban részt venni nem lehet. Fontos tudni azt is, hogy a Torkos Csütörtök kedvezmény csak helyben fogyasztásra vonatkozik, de jó pontot szerezhetnek azok, akik az elviteles ételekre is kedvezményt adnak. A vendéglátóhelyek egyébként február 17-ig csatlakozhatnak a Torkos Csütörtök akcióhoz.

Orosházán eddig három étterem csatlakozott a kezdeményezéshez: a Fehér Hattyú Étterem, a Hotel Corvus Aqua Étterem és a Kéknefelejcs Cukrászda. A teljes, országos lista egyébként ide kattintva tekinthető meg.

Ha tudtok más helyet is a városban, illetve Orosháza környékén, írjátok meg kommentben a cikk alatt, vagy Facebookon üzenetben!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.