- hirdetés -

A közönség és a kuratórium egybehangzó döntése alapján a TV2 Süss fel nap! című tehetségkutatóját az orosházi társastáncos, Pindur Cintia, és a párja, Gál Krisztián nyerte.

November közepén szavazásra buzdítottuk olvasóinkat, hogy voksaikkal segítsék a hátrányos helyzetű tehetségeket támogató verseny orosházi indulóját. A társastáncos Pindur Cintia korosztályának magyar bajnoka. Amelyik versenyen megméretteti magát, azt szinte kivétel nélkül megnyeri. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül a tényt, hogy a versenytánc csapatmunka, így a sikerek elérésében kiskunfélegyházi párja, Gál Krisztián is ugyanakkora szerepet vállalt.

A két tehetséges fiatal nehéz sorsát és a próbateremben vívott mindennapos küzdelmét a kereskedelmi csatorna is bemutatta, az elmúlt hetekben Andor Éva, a Tények műsorvezetője mentorálta őket. A versenyre több mint százan jelentkeztek, közülük választottak ki tíz tehetséget. Cintiáék a közönségszavazást egész idő alatt vezették, összesen 8475 voksot kaptak, így az első helyen végeztek.

December 17-én este nagyszabású gálát rendeztek a fővárosban, amelyen kihirdették, hogy melyik három tehetség nyeri el a három darab egymillió forintos támogatást. A nézői szavazatok és a kuratórium összesített rangsora alapján Pindur Cintia és Gál Krisztián megkapták a díjat.

Az orosházi táncos a gála után Facebookon számolt be mérhetetlen öröméről és megköszönte a szavazók támogatását, biztatását és szeretetét. Stábunknak Cintia elmondta, a tehetségkutató adott nekik még egy nagy löketet, és párjával most már gőzerővel készülnek a februári magyar bajnokságra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.