- hirdetés -

Idén is várják a plüssöket, hogy általuk szebbé tegyék a daganatos kis betegek napjait.

Két évvel ezelőtt indult útjára városunkban az Egy plüssel a daganatos gyermekekért mozgalom, a korábbi felhívásoknak köszönhetően az összegyűjtött rengeteg plüssel mosolyt csaltak már a budapesti Tűzoltó utcai Gyermekklinika daganatos, leukémiás és a szegedi gyermekklinika kis betegei arcára. Most ismét gyűjtést rendeznek, ezúttal a debreceni onkológiai osztályon fekvők beteg gyermekeket szeretnék meglepni.

– Idén nemcsak plüssöket, hanem Mikulás-csomagokat is gyűjtünk, de nagy örömmel fogadunk minden felajánlást, gondolok itt mesekönyvekre, játékokra. A gyűjtés már zajlik és november 30-ig tart. Felhívásunkra érkeztek már plüssök, még Németországból is, örömteli, hogy ilyen messzire is eljutott a hírünk – összegzett Móga Tibor a kezdeményezés ötletgazdája.

Az adományok leadhatók a diáktanyán, de személyesen is elmennek érte, akinek így kényelmesebb, elérhetőségük: 06-30/820-4931. A gyűjtésről a Facebook oldalukon  is folyamatosan hírt adnak. A felajánlásokat, mint eddig, úgy most is Mikulás környékén szeretnék eljuttatni a beteg gyerekekhez.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.