- hirdetés -

Hivatalosan is családbaráttá vált az Alföld Gyöngye Hotel. Az orosházi szálloda elnyerte a KidsOasis – minősített családbarát szálláshelyek négy szélforgós minősítését.

A KidsOasis egy olyan márkanév, amely a családos utazók számára a professzionális kiszolgálást, biztonságot és maximális figyelmet garantálja. Az ilyen minősítéssel rendelkező szálláshelyek közé való bekerülés feltétele a családbarát, szívélyes és kellemes légkör biztosítása, de terjedelmes kritériumrendszernek is meg kell felelni, ezt a helyszínen rendszeresen ellenőrzik.

Legény Nikolett, a Service4You projekt koordinátora veszi át a négy szélforgós minősítést Gyetvainé Zováth Anikótól, a KidsOasis ügyvezetőjétől (Fotó: Service4You)
Legény Nikolett veszi át a tanúsítványt Gyetvainé Zováth Anikótól (Fotó: Service4You)

Október 21-én a Service4You közreműködésével működtetett Alföld Gyöngye Hotel***superior állt sikerrel a KidsOasis minősítés elé és szerezte meg a négy szélforgót. Jelenleg az országban összesen csak hat olyan szálláshely van, mely ezzel a címmel büszkélkedhet.

– Az első minősítés alkalmával nagyon kedvező tapasztalatokat szereztünk és biztosak voltunk abban, hogy a kollégák Gyopárosfürdőn is nagy lelkesedéssel végezték el a szükséges feladatokat és készített fel a szállodát az auditra. A szálloda kiváló, aktív sportolási lehetőségeket rejt, a közvetlen közelben található kalandpark pedig már a kicsiknek is megteremti a lehetőséget, hogy ügyességüket próbára tegyék – fogalmazott Gyetvainé Zováth Anikó, a KidsOasis ügyvezetője az Alföld Gyöngye értékelésekor.
– A szálloda és a régió is kiváló lehetőségeket biztosít a gyermekek számára, amely illeszkedik az általunk meghatározott minőségi szolgáltatások körébe.

Legény Nikolett, a Service4You project koordinátora az esemény kapcsán elmondta: a szállodában működő MóKaland játszóház koncepció létrehozásakor bíztak abban, hogy egységes, minőségi szintet meghatározó biztosítási rendszer jön létre. Számításaik be is váltak.

– Eddig is nagy hangsúlyt fektettünk a gyermekbarát szoláltatásainkra. Mind a belső programkínálatunkban, mind a biztosított felszerelések és eszközök tekintetében mindig a minőséget tartottuk szem előtt és nem lesz ez másképp a jövőben sem – szögezte le a projekt koordinátor.

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.