- hirdetés -

Egyre nagyobb szerepeket kap a Budapesti Operettszínházban az orosházi Simon Bogi, művésznevén Simon Panna. A tavalyi évad sikerei után most a Mozart! musical női főszereplőjét, Constanzét alakítja.

Bogi karrierjét már egy ideje nyomon követjük, korábban beszámoltunk arról, hogy az Elfújta a szél darabban Melanie-t játszotta az előző évadban. Most a Mozart! musical női főszereplőjét, a híres zeneszerző feleségét alakítja.

Simon Bogi Constanzét alakítja (Fotó: Budapesti Operettszínház)
Simon Bogi Constanzét alakítja (Fotó: Budapesti Operettszínház)

– Eredetileg Mozart testvérének szerepét szánták nekem, végül egyik pillanatról a másikra mégis úgy döntött a színház vezetése, hogy Constanzét játszom. Nagyon örültem neki, kicsit hasonlít hozzám a karakter, és a magánéletemből is sokat tudok meríteni az alakításhoz – vallja Panna.

A szeptember 27-i premier nagy sikert aratott, a darab zeneszerzője, Lévai Szilveszter is jelen volt a bemutatón. Elismerősen nyilatkozott Panna színpadi alakításáról, csakúgy, mint Kerényi Miklós Gábor színigazgató.

A tehetséges orosházi lány az idei évadban több kisebb és még két nagyobb szerepet kapott: Szabó Magda híres regénye, az Abigél színpadi adaptációjában Kis Marit játssza. Az Isten pénze című darabban, Charles Dickens világhírű klasszikusának, a Karácsonyi éneknek átdolgozásában Belle-t alakítja.

Bogi elmesélte, hogy augusztus óta folyamatosan próbálnak, ami elég megterhelő, de boldog, hogy ilyen lehetőségeket és szerepeket kapott.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.