- hirdetés -

Sorozatunkban minden polgármesterjelölttől kértünk egy bemutatkozó szöveget és egy fotót.

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
 

Születésem óta Orosházán élek, mert szeretem ezt a várost. Ide kötnek gyermekkori emlékeim, és fiatalkori botladozásaim. Hiszem, hogy azért ide születtem, mert itt van tennivalóm!

Steinerbrunnerné Hering Katalin
Steinerbrunnerné Hering Katalin

Terület- és településfejlesztő geográfus vagyok, jártas a hazai és az európai uniós pályázatok területén, valamint pedagógiai diplomával és közigazgatási alapvizsgával is rendelkezem.

Férjemmel 2006 óta élünk kiegyensúlyozott házasságban, 3 kislányunk van. A család számomra a biztonságot jelenti, ahová egy fárasztó nap után jó hazatérni, ahol mindenki önmaga lehet, ahol örülünk egymás sikerének, ahol kölcsönösen megbecsüljük egymást, és együtt küzdünk a közös céljainkért.

Ahhoz, hogy Orosháza fejlődjön, arra van szükség, hogy a családok életvitelszerűen a legkomfortosabban tudjanak itt élni. A Demokratikus Koalíció polgármesterjelöljeként és az 5. számú választókerület képviselőjelöltjeként fontosnak tartom a város értékeinek megvédését, a piaci szereplőkkel való törődést, arányos közteherviselést, a nem kórházi egészségügyi szakellátások emberibbé tételét, a gyermek- és diákétkeztetés újragondolását, a nyugdíjasközösségek pozíciójának további erősítését.

Továbbá Civil Ház létrehozását, a közmunka hatékonyságának növelését nem csak kampányidőszakban, a tömegközlekedés felülvizsgálatát, a városban lévő üres ingatlanok megvizsgálását.

A város akkor tud sikeresen működni, ha a legtöbb visszajelzést kapja lakóközösségétől.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.