- hirdetés -

Sorozatunkban minden polgármesterjelölttől kértünk egy bemutatkozó szöveget és egy fotót.

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
Jámbor Nándor 43 éves vállalkozó, 2010–2011 önkormányzati képviselő, Békés Megyei Közgyűlés, Közbeszerzési Bizottság tagja, Pénzügyi Bizottság alelnöke. 2011–2014 országgyűlési képviselő, a Honvédelmi és Rendvédelmi Bizottság tagja.

Jámbor Nándor
Jámbor Nándor

A Kodolányi János főiskola Gazdálkodás és Menedzsment szak végzős hallgatója, jelenleg diplomamunkáját írja. Két nagykorú gyermek édesapja. Fontosnak tartja, hogy a város ne csak lakhelye, hanem otthona is legyen minden itt élő generációnak. Csak egy dinamikusan fejlődő város képes ezt biztosítani.

Személyes célkitűzéseim: Az elmúlt évtizedben városunk fejlődése megrekedt. Ennek számos politikai és gazdasági oka van. Az elkövetkező időszak sorsfordító jelentőséggel bír. Úgy vélem, a fejlődés egyik gátja a mindent átszövő „sógor-koma, jó barát Wirtschaft”. A helyi politika nagyban különbözik az országos politikától, a viták kevésbé szólnak ideológiai nézetkülönbségekről, sokkal inkább racionális, a városban élők életét döntően befolyásoló ügyekről.

Minden olyan erővel együtt tudunk működni, amely az emberek és a város javát szolgálják. Politikánkat a kompromisszumkészség, valamint az igazság kendőzetlen kimondása jellemzi. Önkormányzati tevékenységünket az ügyek mentén történő politizálás határozza meg.

Megválasztásom esetén biztosítom a közélet tisztaságát, felszámolok minden olyan ügyet, ahol korrupció, visszaélés gyanúja felmerülhet.

Mindezen célok elérése érdekében kérem, támogassa a Jobbik polgármesterjelöltjét, képviselőjelöltjeinket, programunkat!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.