- hirdetés -

Sorozatunkban minden polgármesterjelölttől kértünk egy bemutatkozó szöveget és egy fotót.

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
1975-ben születtem Orosházán. Nagyszénáson nőttem fel, majd Szentesen érettségiztem. Szegeden szereztem francia szakos tanári diplomát, majd 2002-ben Orosházán helyezkedtem el a Szántó Kovács János Területi Múzeumban. 2006 őszéig a polgármester tanácsadójaként dolgoztam, ezt követően európai uniós pályázati lehetőségek ismertetésével megbízott kistérségi tanácsadó voltam. 

Füvesi Sándor
Füvesi Sándor

2010 júniusa óta pályázati tanácsadóként és országgyűlési képviselői munkatársként dolgozom. 2010-től vagyok önkormányzati képviselő, a képviselő-testületből egyedüliként két bizottságnak is tagja. Több civil szervezetben is aktívan tevékenykedem, a Székács József Családsegítő Alapítvány kuratóriumi tagja vagyok.

Az önkormányzati választáson az MSZP színeiben és több szervezet, az EGYÜTT ‒ a Korszakváltók Pártja, a Párbeszéd Magyarországért, a Societas és a Demokrácia alapítvány támogatásával indulok a polgármesteri tisztségért.

A SEGÍTŐ VÁROST! című programomból: Megszüntetem a gyermekéhezést. Ingyenessé teszem a bölcsődei alapszolgáltatást. Támogatom a nehéz helyzetű, jó tanuló gyermekek továbbtanulását az első diploma megszerzéséig. Csökkentem a helyi adókat. Bővítem a szociális támogatásokat: tűzifa-, étkezési és lakhatási támogatás; szociális krízisalap: fűtés, világítás, víz.

Eltörlöm a szemétdíjat a 65 év feletti rászorulók esetében. Orosházán nem lesz szégyentemetés. Támogatom a szennyvízcsatorna telken belüli kiépítését minden rászoruló esetében, függetlenül a pályázó korától.

Honlapom: www.fuvesi.hu.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.