- hirdetés -

Sorozatunkban minden polgármesterjelölttől kértünk egy bemutatkozó szöveget és egy fotót.

Tősgyökeres orosházi vagyok. 16 éve Orosházán önkormányzati képviselő, így felelősséggel biztosíthatom a választópolgárokat arról, hogy támogatásukkal, nagy gyakorlati tapasztalattal tudom ellátni a városvezetési teendőket.

Dávid Zoltán
Dávid Zoltán

A helyiek tudják jól, hogy nemcsak egyetemen tanultam a szociális munkát, hanem érdekükben folyamatosan gyakorlom is. Éveken keresztül vezettem sikeresen az orosházi családsegítő központot, jelenleg a megyei szociális centrum igazgatója vagyok. Szüleimtől azt tanultam, hogy a legfőbb értékek a becsületesség, az emberi méltóság megőrzése, és én ezen értékek alapján szolgáltam mindig is a választóimat, Orosházát.

Polgármesterként egy még élhetőbb Orosházáért, az állami, a vállalkozói és a civil szektor hatékonyabb együttműködéséért szeretnék munkálkodni.

Programomnak része a színvonalas oktatás biztosítása, munkahelyteremtő beruházások ösztönzése, a sportoláshoz szükséges feltételek folyamatos bővítése, a helyi közösségi értékek, hagyományok megőrzése, és a város közterületeinek a fejlesztése. Hiszem, hogy gondos gazdálkodással, az erőforrások ésszerű használatával tovább tudjuk fejleszteni településünket, ezzel teremtve meg az orosházi emberek jobblétét.

Lokálpatriótaként elsődleges szempontnak tartom a város és az itt élők érdekeit. Én valóban kíváncsiak vagyok az emberek véleményére, szeretnék Önökkel együtt részese lenni Orosháza sikerének!

Képviselőjelölt társaimmal együtt itt vagyunk és készen állunk arra, hogy az Orosházán élők érdekében elkötelezetten dolgozzunk!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.