- hirdetés -

Több mint 4 millió forintos beruházás hajtott végre a Soke Optika – öt új eszközt szereztek be, amivel olyan szűréseket végezhetnek el, amire korábban nem volt mód.

A tanév kezdete előtt, és szeptember heteiben sokan keresik fel a Soke Optikát, hogy ne a látáson múljon az iskolai érdemjegy. Kesjár Edit optometrista elmondta, az idejében kiszűrt problémák orvosolhatók, az éles látás pedig javíthatja a teljesítményt, legyen szó gyerekről, felnőttről. Az esetleges látásproblémák könnyen kiszűrhetők az Opticnet helyi, Kossuth utcai partnerboltjában – ebben nagy segítséget jelentenek az új eszközök, melyeket az Új Széchenyi Terv keretében vásárolt meg az optika.

– Olyan szűréseket tudunk elvégezni, amit a beruházás előtt nem. Magasabb színvonalon dolgozunk, plusz szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleinknek – emelte ki Kesjár Edit.

A Soke Optikai és Kereskedelmi Kft. 1 millió 893 ezer 255 forint uniós támogatást nyert a „GOP Mikrovállalkozások Techológiai Fejlesztése” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében.
– A 4 millió 207 ezer 235 forintos összköltségvetésű beruházásból 5 új eszközt szereztünk be. Vásároltunk többek közt egy non-kontakt szemnyomásmérőt, amivel például a zöld hályogot lehet kiszűrni. A szemészeti projektor a falra vetített jelekkel helyettesíti a vízustáblát – így a vizsgálatra érkezők még hitelesebb képet kaphatnak a látásukról. A digitális dioptriamérővel hajszálpontosan mérhetők például a multifokális lencsék. Az optikában működő audiológiai részleg is új korszerű eszközökkel növelheti ügyfeleink elégedettségét: egy helyhez kötött és egy hordozható audiométer áll ehhez rendelkezésre – ismertette a változásokat Kesjár Edit.

Az optometrista hozzátette, a pályázat jó lehetőség volt, ezért igyekeznek a mostani ciklusban rejlő fejlesztési alkalmakkal is élni.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.