- hirdetés -

Ismersz olyan pedagógus, orvos vagy egészségügyi szakdolgozó hölgyet, akire felnézel, akit nagyra tartasz és akit egy nívós díjra is jelölnél?

Kik lesznek az idei év Aranyanyui, kik kapják a kétszázezer forintos pénzjutalmat és a Richter Aranyanyu díjjal járó elismerést? Lesznek-e köztük orosháziak? Jelölésükkel az esély mindenképp adott lesz, az elismerés pedig egyáltalán nem elérhetetlen, hiszen volt, pontosabban van Aranyanyuja a városnak, de azért jó lenne még…

Elismerés a hétköznapok hősnőinek
Elismerés a hétköznapok hősnőinek

Az Aranyanyu díj legfontosabb missziója a hétköznapi hősnők elismerése. Eddig  21 rendkívüli nőt részesítettek ebben a díjban szívvel-lélekkel végzett, mások számára is példaértékű munkájukért. Köztük van Kovácsné Tóth Hajnalka, a kórház főnővére is, aki két év után is azt vallja, megváltozott az élete.

Ha ismersz olyan, a környezetedben élő, érted, a gyerekedért, barátaidért sokat tevő orvosnőt, pedagógust vagy egészségügyi szakdolgozót, aki megérdemelné, hogy Aranyanyunak válasszák, akkor jelöld bátran. Így a Richter elismerésben részesítheti, de talán ennél is fontosabb, hogy kiderül, milyen és mennyi értékes ember van körülöttünk.

Az ajánlásokat három kategóriában várják a díj honlapján, ide kattintva szeptember 21-ig. Írd meg a történetedet, mutasd be a számodra fontos, meghatározó és általad jelölni kívánt orvosnőt, pedagógust vagy egészségügyi szakdolgozót. A jelöltek közülük 12-en a döntőbe kerülnek, novemberben pedig az is kiderül, kik lesznek az idei Aranyanyuk.

További részletekért kattints ide, de Facebookról is tájékozódhatsz. Emlékeztetőül pedig: szeptember végén Orosházára érkezik a Richter Egészségváros.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.