- hirdetés -

Borúra derű és a délutáni programok után egy értékes, nívós esti koncert jött a Sör-Virsli Fesztiválon.

Azt, hogy az igazi fesztiválozók kedvét nem szegi az eső már a pénteki nyitónap megmutatta a III. Sör-Virsli Fesztiválon – a szombat időjárás szempontjából már kedvezőbb volt, amit a kilátogatók száma is mutatott a gyopárosi rendezvénysorozat második napján.

A programnyitó virslievőversenyen 12-en mérték össze az étvágyuk mellett gyorsaságukat: a győztes hat virslit gyűrt le az egyperces időkeret alatt.

Ki tud többet enni? Virslievő verseny is volt a fesztiválon Fotó: Rajki Judit
Ki tud többet enni? Virslievőverseny is volt a fesztiválon (klikk a képre) Fotók: Rajki Judit

Volt, aki rögtön utána a mozgás mellett döntött: fél 4-kor indult a Rubint Réka torna a nagyszínpadon, a körülbelül nyolcvan résztvevőt alaposan megmozgatta a mintegy egyórás program. Rubint Réka azt mondja, a legfontosabb dolog az elhatározás: merjünk változtatni, merjünk kiállni céljainkért. A torna utáni lélekerősítőn azt is kiemelte, a legfőbb érték az egészség. A Rubint Rékával készült interjúért kattints ide.

Szép lányok és koncertek

A férfiközönség nagy örömére szép lányoké volt a színpad a következő program keretében is: a Kenyérünnep Szépe előválogatóját rendezték. A szépségverseny döntőjének augusztus 20-án ad otthont városunk.

A Gyopárosfürdő és a Jövő Építők TDM közös szervezésében megvalósuló Sör-Virsli fesztivál második napján a koncertek sorát a Hevesi Happy Band indította, és adta meg az alaphangulatot az esti nagykoncerthez. Rúzsa Magdiék fél 9-től léptek színpadra, a tőlük megszokott igényes, magas színvonalú koncertet adtak. Az Artisjus-díjas énekesnő stábunknak elmondta, mozgalmasan telik a nyár, és meglepetést ígért rajongóinak.

A koncert után B. Tóth László retroslágerei zárták a szombatot a III. Sör-Virsli Fesztiválon, melyre vasárnap is érdemes kilátogatni. Többek közt a Vastag-testvérek és a Bon-Bon együttes lép fel Gyopárosfürdőn, este pedig a focivébé döntőjét nézhetitek meg kivetítőn.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.