- hirdetés -

Gyopároson vagy, és nem tudod, milyen programlehetőségek vannak a környéken? Ezentúl megkérdezheted. Információs pont nyílt a fürdő bejáratához közel.

Kívül a fürdőn, a bejárattól néhány méterre találhatják meg az érdeklődők azt a kis faházat, melyet a városmarketing iroda hozott létre a még szélesebb körű tájékoztatás érdekében.

– Célunk, hogy a turistáknak és városunkba látogatóknak hasznos információkat nyújtsunk a városról, Gyopárosfürdőről és a környék programlehetőségeiről a hét minden napján – tudjuk meg Dedák Angélától, a városmarketing iroda vezetőjétől.

(Fotó: Rajki Judit)
Szeptemberig az információs pontban is tájékozódhatsz a program- és szálláskínálatról (Fotó: Rajki Judit)

A tervek szerint szeptemberig tájékoztatnak majd a fürdő mellett. Angol, német és román nyelvű kiadványok is kalauzolnak, emellett naprakész információkat kaphatnak az üdülők a szálláslehetőségekről.

Az információs pontot hétfőtől péntekig 10-18 óráig, szombaton és vasárnap 10-14 óráig találják nyitva az érdeklődők, míg a főtéren található Tourinform Iroda változatlan nyitva tartással, hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között várja az informálódni kívánókat.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.