- hirdetés -

A Budapesti Operettszínház Csillag-díjára esélyes az orosházi Simon Boglárka (művésznevén Simon Panna) az év felfedezettje kategóriában. Szavazzunk rá jó sokan!

Közönségszavazás segítségével a Budapesti Operettszínház harmadik alkalommal ítéli majd oda a Csillag-díjat. Az elismeréssel az évad legjobb szereplőit díjazzák. Bogival művészi pályájáról már több alkalommal beszélgettünk, például a Vámpírok bálja főszerepe, a Dal 2014 és az Elfújta a szélben kapott szerep kapcsán. Most, hogy a Csillag-díj egyik esélyese, ismét elkaptuk néhány szóra.

Ha szavazatoddal szeretnéd segíteni Bogit, hogy ő vehesse majd át a Csillag-díjat, ide kattintva szavazhatsz június 29-e éjfélig. Görgess az oldal aljára, ahol Bogit művésznevén, Simon Pannaként találod meg!

– Mit éreztél, mikor megtudtad, hogy jelöltek a Csillag-díjra?

– Meglepetés volt, nem tudtam róla. Egyszer csak szólt a színház sajtófőnöke, hogy jelölnek. De nagyon örülök neki, hatalmas megtiszteltetésnek érzem, már maga a jelölés óriási örömöt okoz.

– Az Elfújta a szél című darabban Melanie szerepében nyújtott alakításodért jelöltek. Hogy érezted magad ebben a szerepben?

Simon Bogi (középen) díjat nyerhet, segítsünk neki! (Fotó: operettszínház)
Simon Bogi (középen) díjat nyerhet, segítsünk neki! (Fotó: operettszínház)

– Jelenleg a kedvencem, és szerintem még jó ideig az is lesz. Az Operettszínház színpadán ez volt az első nagy szerepem, mondhatni ezzel debütáltam. Először sok gondot okozott, mivel úgy éreztem, hogy nagyon távol áll Melanie személyisége az enyémtől. Én inkább a kis izgága cserfes lány vagyok. Elolvastam a könyvet, és elkezdtem belemélyedni a személyiségébe. Végül észrevettem közös vonásokat, mint például a naivitás, a dolgok pozitív szemlélete, és megtaláltam benne saját magam. Imádom Melaniet játszani.

– A következő évadban is láthatunk majd az operett színpadán?

– Szerencsére igen, több szerepben is, például a Mozart! című musicalben Constance karakterét alakítom majd, az Abigélben pedig Kis Mari szerepét játszom.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.