- hirdetés -

A daruzással és szállítással foglalkozó orosházi Kárai Trans Kft gépei a napokban Kőbánya-Kispesten dolgoznak. (x)

Teljesen megújul Kőbánya-Kispestnél a vasúti vágányok, a reptéri gyorsforgalmi út és az M3-as metró felett átívelő Sibrik Miklós úti felüljáró. A 2014 áprilisában kezdődött és várhatóan 2016 első feléig tartó munka során kicserélik az átkelő rendkívül rossz állapotú szerkezetét, valamint új útpályát építenek, a gyalogos járdán pedig részben kerékpársávot, részben közös használatú gyalogos-kerékpáros felületet hoznak létre.

A beton elemek bontásában és elszállításában részt vesz az orosházi Kárai Trans Kft is. A cég gépparkjából a 130 tonnás Liebherr LTM1130, a 90 tonnás Liebherr LTM1090 és a 80 tonnás Grove GMK 75-80 típusú autódaru dolgozik a helyszínen, emellett két speciális nehéz nyerges szerelvénnel bonyolítják a betonelemek szállítását.

A felüljáró bontásán a Kárai Trans gépei is dolgoztak (klikk a képre)
A felüljáró bontásán a Kárai Trans gépei is dolgoztak (klikk a képre)

A Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejezetének végrehajtásához 2013-ban nyújtandó támogatás jogcímen, „Mikro- és kisvállalkozások marketingjének támogatása” intézkedés keretében 2 504 700 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a KÁRAI TRANS Kft versenyképességének erősítése marketingjének fejlesztésével című projektje.

A pályázatokról információkat a www.karaitrans.hu weboldalon találnak.

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.