- hirdetés -

Elkészült az új csarnok a Szent István utcán, tetején pedig már működnek a napelemek is.

A KÁRAI TRANS Kft 59,98millió Ft támogatást nyert a DAOP-1.1.1/DE-13-2014-0013 pályázatának keretében az Orosháza, Szent István u. 104. szám alatt található új telephelyének fejlesztésére.

 A projekt a Széchenyi 2020 Dél-Alföldi Operatív Program keretében valósult meg. Az 59,98millió forint európai uniós támogatás segítségével új telephelyünkön első ütemben egy új személy és tehergépjárművek, valamint daruk tárolására és szervizelésére alkalmas csarnok építését valósítottuk meg, valamint a telephelyet határoló új kerítést építettünk.

Energiatudatos Vállalatként a környezetre negatív hatást gyakorló energiaforrások felhasználásának minimális szintre csökkentése érdekében a megépülő új csarnok tetejére a telephelyet villamos energiával ellátó, megújuló energiát előállító, napelemes rendszert telepítettünk. A fejlesztés eredményeként tovább bővíthetjük cégünk gépjármű karbantartó és javító tevékenységét, mellyel jelentős árbevétel növekedést érhetünk el. A beruházásnak köszönhetően a vállalat 42 darab munkahelyet tud megőrizni, és további 4 darab új munkahelyet teremt a fenntartási időszak végéig.

A beruházás 2015. június 30.-án befejeződött.

„A projektről bővebb információt a www.karaitrans.hu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:

Tóth Péterné projekt menedzser
+36-30/630-5877; palyazat@karaitrans.hu

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.