- hirdetés -

Bárány Zsolt irányítja NB I/B-s női kézilabdacsapatunkat, melynek keretében jelentős változás nem várható.

Megtartotta éves rendes közgyűlését az Orosházi Női Kézilabda Club. Az egyeztetésen a szokásos egyesületi, pénzügyi beszámoló után Mikus István elnök adott tájékoztatást a szakmai munkáról, eredményekről, tervekről.

A közgyűlésen bemutatták az NB I/B-s felnőtt csapat új vezetőedzőjét, Bárány Zsoltot. A szegedi születésű edző játékosként megfordult az első osztályú Tisza Volán, az NB I/B-s Kiskunmajsa és a Makó KC csapataiban. Trénerként még 1991-ben a Kiskundorozsma női csapatánál debütált, később a Makó KC férficsapatának szakmai munkáját irányította 2003-ig. Ezután hívta a Gyöngyös, ahol megválasztották az év edzőjének. Felbukkant még a Kiskőrös, a Bugyi, a Hort SE, a Gyömrő, majd ismételten a Makó csapatánál. 2010-től 2014-ig a Pick Szeged utánpótlás együttesét irányította.

– Rajtunk kívül még több csapatnak is az a célja, hogy a bajnoki címet és az azzal járó feljutási lehetőséget megszerezze. Jelen pillanatban mindenki azon dolgozik, hogy a távozó játékosok helyét megfelelő emberekkel pótoljuk, akikkel harcba szállhatunk az aranyéremért. Egy biztos, mindent megteszünk azért, hogy mi legyünk a legjobbak, de nem lesz egyszerű – nyilatkozta a klub honlapjának a frissen kinevezett szakvezető.

Elhangozott, az első számú csapatnál várható némi játékosmozgás, de lényegében ugyanezzel a kerettel célozzák meg az első helyet a következő évadban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.