- hirdetés -

Május első napján megtelt versenyzőkkel a OVTK pályája, készülnek a bajnoki szezonra.

Szezonnyitó teniszversenyt hirdetett május elsejére az Orosházi Városi Teniszklub. A megmérettetésre összesen 18-an adták le nevezésüket, zömmel az OB II-es és OB III-as csapat tagjai lépek pályára.

Fedett után már szabadban az orosházi teniszezők (Fotó: Vági Kata)
Fedett után már szabadban az orosházi teniszezők
(Fotó: Vági Kata)

– A fedettből végre kijutottunk a szabadtéri pályákra, a mai megmérettetéssel megnyitjuk egyrészt a szezont, másrészt felkészülést biztosít a hétvégén kezdődő bajnokságokra. Az OVTK három csapatbajnokságban szerepel, az OB II és az OB III mellett egy megyei csapattal küzdünk a minél jobb eredményekért – tudtuk meg ifj. Németh István edzőtől, aki a napokban Orosháza Város Sportjáért kitüntetést vehetett át.

A három orosházi bajnoki csapatban összesen mintegy harmincan versenyeznek. A legnehezebb feladat az OB II-ben vár rájuk: a nyolc induló együttesből – a szövetségi döntés értelmében – négy kiesik. Ifj. Németh István szerint nagyon nehéz dolguk lesz, de mindent megtesznek a bennmaradásért.

A csütörtöki orosházi szezonnyitó teniszverseny jó játékot, izgalmas mérkőzéseket hozott.  A szép időben sokan érkeztek szurkolni, biztatni a játékosokat. Az első három helyezett: 1. Korodi Daniel, 2. Nagy-Gyevi Dávid, 3. Dán Zsolt.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.