- hirdetés -

Beköszöntött a jó idő, lassan előkerülnek a motorok a garázsokból. Ha lemostad a gépet, rendbe tetted, és ráérsz szombaton, akkor egy hasznos programot ajánlunk a figyelmedbe.

Tavaly rendezett először ingyenes motoros vezetéstechnikai tréninget két motorozni szerető, akiket az Astra Autósiskola is segített. Akkor vagy 20 motoros tesztelte illetve frissítette fel tudását. A tréning keretében a pályák, a különböző feladatok, és a rutinos trénerek iránymutatása segítette hozzá a résztvevőket ahhoz, hogy jobban megismerjék járművüket és magabiztosabban közlekedjenek.

– Idén is meghirdetjük az ingyenes motoros vezetéstechnikai tréninget. Április 5-én szombaton 8 órától várjuk az érdeklődőket a Tudáspark tanpályáján – mondta el az OrosCafénak Tóth Árpád, az autósiskola vezetője, szakoktatója. – Az idénre összeállított feladatsoron és tréningfeladatokon mindenki csiszolhatja ismereteit, a néhány óra alatt megszerzett, megerősített tudás rendkívül hasznos a kétkeréken közlekedők számára. Főleg így tavasszal, a néhány hónapos kihagyás után. Gyakoroljunk egy kicsit  és érezzük jól magunkat – hangsúlyozta a szervező.

Érdeklődni a +36 30/387-7933-as és +36 30/415-5477-es telefonszámokon lehet, de megtaláljátok a szervezőket a Facebookon is, ide kattintva.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.