- hirdetés -

Az államkincstár elnökeként az állampapírokat népszerűsítette Dancsó József Békéscsabán.

Az orosházi babák számára is az állampapírok jelentik a legbiztonságosabb befektetési lehetőséget – közölte a napokban dr. Dancsó József, a Magyar Államkincstár nemrégiben kinevezett elnöke Békéscsabán.

– Az állam biztos pénzügyi partner, az állampapírok jelentik a legbiztonságosabb és sokszor az egyik legmagasabb hozamú befektetési lehetőséget – hangsúlyozta az elnök hozzátéve, a családbarát intézkedésnek máris pozitív a fogadtatása. A megyei igazgatóság vezetője, Albert Péterné elmondta, az új babakötvény 2013. december 2-i bevezetése óta 410 számlát nyitottak a szülők, amelyeken február végéig 67 millió forintot helyeztek el.

Az államkincstárt február elsejétől vezető elnök a szervezet feladatait is vázolta sajtótájékoztatóján, az állampapírok forgalmazása kapcsán pedig arra hívta fel a figyelmet, hogy március 3-ától kizárólag a Magyar Államkincstár Állampénztári Irodáiban, így a békéscsabai igazgatóságon is lehet vásárolni a Prémium Euró Magyar Államkötvényt. A névre szóló értékpapír névértéke egy euró. A kötvény neve 2017/x, amely utal a 2017. április 21-ei lejárati dátumra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.