- hirdetés -

Február 28-a és március 2-a között teljes vágányzár lesz a békéscsabai vasútállomáson.

Megújul a békéscsabai vasútállomás és környéke 35 milliárd forintból. Eredeti állapotába állítják helyre a vasútállomás műemléki épületét, átépül a vágányhálózat, és felújítják, kibővítik a jaminai hidat. A beruházás részleteiről itt írtunk.

A munkálatok miatt február 28-a 22 órától hétfő 4 óráig teljes vágányzár lesz a békéscsabai vasútállomáson. Ez idő alatt vonatpótló autóbuszokkal szállítják az utasokat oda, ahonnan már átszállással el tudnak jutni úti céljukig. A Traianus és az Ister, valamint a Dacia vonatok mindkét járata kerülőúton, Orosházán át közlekedik.

Részletes menetrend az állomáson kifüggesztett hirdetményeken, ill. a Máv-Start honlapján, és érdeklődni a +36 40/49-49-49-es telefonszámon is lehet. Azonban mindenképp érdemes a Vasútfotózás Orosháza portálra is rákattintani, mert részletes információkat szedtek össze a hétvégi vágányzárról, kitérve a Telekgerendás-Békéscsaba állomások közti vonatpótlásra, illetve, hogy mely (nemzetközi) vonatokat vehetik igénybe a Kétegyháza-Mezőhegyes-Orosháza-Mezőtúr szakaszokon az utasok.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.