- hirdetés -

Az előző évekhez hasonlóan 2014-ben is lehetőség nyílik a mezőgazdasággal foglalkozó magánszemélyek, családi gazdálkodók és vállalkozások támogatásainak előfinanszírozására a Gádoros Takaréknál (x).

Az idei évre járó terület alapú és egyéb támogatásokat az igénylők már februártól megkaphatják a Gádoros Takaréktól egyszerű és rövid lejáratú finanszírozási formában, akár már a támogatás igénylése előtt is.

Az előfinanszírozás hasznossága kétségtelen, hiszen a támogatási összeget Ön elköltheti jóval a támogatás megérkezése előtt, illetve szabadon, kötöttségek nélkül használhatja fel azt. Emellett olyan célokat valósíthat meg már az év első felében, amelyre a forrásai csak jóval később lennének biztosítottak. Vállalkozása, családi gazdasága rendkívül kedvező feltételekkel juthat rövid lejáratú finanszírozáshoz, de az igénylés és bírálat is gyors és egyszerűsített formában történik.

A Gádoros Takaréknál idén előfinanszírozható például a 2014 évi terület alapú támogatás (maximum 69 ezer forint hektáronként), az agrár-környezetgazdálkodási támogatás, az állatjóléti támogatások, az elkülönített cukortámogatás, az állattartás után járó támogatások (például hízott bika, anyatehén tartás), vagy egyebek mellett a tej és különleges tejtámogatás.

A konstrukciók kezes és ingatlan fedezet bevonása nélkül is igénybe vehetők, mindössze a támogatási fedezet mellett. Az igénylés egyszerűsített formában történik, gyors bírálattal, így akár egy héten belül hozzájuthat az igényelt hitelhez.

Bővebb információkért, és igénylésért keresse a Gádoros Takarék munkatársait a helyi kirendeltségeken, vagy tájékozódjon a Gádoros Takarék honlapján!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.