- hirdetés -

Látványos és bonyolult művelet a daruzás. Legyen szó 45 méter hosszú szélerőmű lapátról, vagy hat méter széles boros tartályról, a Kárai Trans megoldja az emelést és a szállítást. (x)

A Kárai Trans Kft-t már nem csak Orosházán, hanem az országban és a környező államokban is ismerik. Több mint 20 éves múltra tekint vissza a vállalkozás, kezdetben árut fuvaroztak, mára a túlméretes és túlsúlyos szállítmányok célba juttatása mellett a daruzás szakértőivé is váltak. Változatos és nagy szakértelmet igénylő munkákat végeznek nem csak hazánk, hanem az Európai Unió több tagállamában is.

szeleromuproba427

A Kárai Trans egyik látványos munkája volt, amikor Mosonszolnokon egy 2 MW teljesítményű, 78 méter magas szélerőművön cserélték a 45 méteres, 7 tonnás lapátot. A speciális szaktudást és nagy precizitást igénylő munkát egy nap alatt sikerült befejezni. Ebből is látszik, hogy ők az igazi megoldás a SÚLYos problémákra!

2,5 millió forint marketing fejlesztésre

A Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejezetének végrehajtásához 2013-ban nyújtandó támogatás jogcímen, „Mikro- és kisvállalkozások marketingjének támogatása” intézkedés keretében 2 504 700 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a KÁRAI TRANS Kft versenyképességének erősítése marketingjének fejlesztésével című projektje.

A Kárai Trans daruja a szélerőműparkban is dolgozott (klikk a képre) Fotók: Melega Krisztián
A Kárai Trans daruja a szélerőműparkban is dolgozott (klikk a képre) Fotók: Melega Krisztián

– Fő célunk, hogy az új, megvalósuló beruházásainknak köszönhetően piaci pozíciónkat és részesedésünket növeljük, gépparkunkat modernizáljuk. A fenti célok megvalósulásával reményeink szerint jelentős árbevétel növekedés érhető el. Ezzel párhuzamosan új munkavállalókat tudunk felvenni és fontos célunk a jelenlegi munkaerő megtartása is – mondja Kárai Tamásné ügyvezető. – A pályázati forrásból a daruzási szolgáltatásainkat a térség és a régió vállalkozásainak is be kívánjuk mutatni. Cégünk folyamatosan fejleszti járműparkját, jelenleg 16 autódaruval dolgozunk az országban és a környező államokban. Daruink 30 és 350 tonna között képesek emelni, ezzel kisebb tárgyak mellett akár komplett stadion szerkezeteket is meg tudunk mozgatni – fogalmaz a cégvezető.

Kárai Trans Kft
H-5900 Orosháza, Szent István u. 102/a. sz.
Telefon: +36 68 413 089
fax: +36 68 999 689
e-mail: info@karaitrans.hu
web: www.karaitrans.hu
Facebook: www.facebook.com/karaitrans

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.