- hirdetés -

Ismét remek napot produkáltak az ifjú labdarúgók a teremtornán.

Január 4-én újabb teremtornán vett részt az OMTK-ULE 1913, ezúttal Szarvason. A 2002-es korosztály mellett most a 2003-as csapat is pályára lépett, hogy az egy évvel idősebb mezőnyben felmérje tudását. A 2003-as korosztály végül szépen helyt állt, és az utolsó, Szentes elleni mérkőzését megnyerve a 7. helyen végzett.

A 2002-esek ismét remek napot produkáltak, és a szentesi torna után itt is a harmadik helyet szerezték meg. A csoportból a Békéscsaba 1912 Előre SE, a Békéscsaba UFC és a Szentes Junior FC csapatain keresztül vezetett az út az elődöntőbe. Itt is végig domináltak a fiúk, rengeteg helyzetet alakítottak ki és hagytak is ki. Végül a szarvasi csapat két kontratámadásból elért gólnak köszönhetően 2-1 arányban jobbnak bizonyult a mieinknél. A harmadik helyért lezajlott mérkőzésen okos, érett játékkal fektették két vállra a fiúk a Békéscsaba UFC csapatát, az eredmény 1-0 lett az OMTK-ULE 1913 javára. A döntőt végül a Szarvas nyerte büntetőrúgásokkal.

A büszke bronzérmes csapat (Fotó: egyesület)
A büszke bronzérmes csapat (Fotó: egyesület)

A bronzérem mellett komoly sikert ért el az orosházi klub, hiszen a torna Legjobb Mezőnyjátékosa a szakemberek döntése alapján az orosházi Tóth-Kása Ádám lett.

A hétvégén, január 12-én 9 órai kezdettel az Eötvös-csarnokban rendezik a Téli Teremtorna sorozat 2002-es korosztály számára kiírt versenyét. Az orosházi klub vendégei a Békéscsaba, Szolnok, Szeac-Szeged, Tisza Volán Szeged, Mezőberény és a Szentes csapatai lesznek.

A szarvasi teremtorna további képeiért kattintsatok ide, az egyesület facebook oldalára.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.